Zweetmaskers voor VR headset

Laat het maar aan Japan over om met een oplossing te komen voor een probleem dat we nog helemaal niet hebben. MoguraVR verkoopt wegwerpmaskers die je draagt om te voorkomen dat je Rift of Vive vies wordt.

Een bezwete headset is natuurlijk niet fijn voor de volgende gebruiker

Voor thuisgebruik is dit waarschijnlijk niet bedoeld, maar we kunnen ons er iets bij voorstellen dat dergelijke maskers handig zijn voor beurzen en andere openbare gelegenheden. Zeker de Gear VR kan nogal warm zijn, en de daarbij komende zweetproductie is natuurlijk niet fijn voor de volgende drager.

Een pakket met 100 maskers kost 2980 yen (€24,19). We verwachten niet dat dergelijke maskers snel in Nederland verkrijgbaar zijn. En we verwachten ook niet dat je daar erg teleurgesteld over bent.

moguravrstore_eiseinuno-gear-vr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php:427 Stack trace: #0 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(235): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/classes/class-bp-component.php(547): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/classes/class-bp-settings-component.php(216): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(525): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(143): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(60 in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php on line 427