Playstation VR kost €399,-

Eindelijk heeft Sony de prijs bekendgemaakt van de Playstation VR headset. Deze gaat €399,- kosten, al zitten er nog wel wat haken en ogen aan die prijs.

Om te beginnen is dit de prijs van enkel de headset. Om deze te gebruiken heb je (behalve uiteraard een PS4) ook een Playstation Camera nodig. Deze kost €62 euro. Ook zitten er geen Move controllers bij, die ook noodzakelijk zijn voor een groot aantal VR games.

Als je dus zonder deze toebehoren zit, is de totale aanschaf bijna €600,-. Dit is overigens nog steeds veel goedkoper dan een Oculus Rift, die €741,- kost (inclusief verzendkosten), en waar je een dure PC voor nodig hebt.

Sony heeft dus een heel aantrekkelijke prijs neergezet voor VR.

Update: De Playstation VR verschijnt in oktober van dit jaar, en voor het einde van 2016 moeten er 50 PSVR titels verkrijgbaar zijn.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php:427 Stack trace: #0 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(235): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/classes/class-bp-component.php(547): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/classes/class-bp-settings-component.php(216): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(525): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(143): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(60 in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php on line 427