Playstation VR komt als compleet pakket voor $499,-

Sony meldt dat de PSVR headset ook als bundel wordt verkocht waarin alle benodigdheden zitten om van start te kunnen. Eerder onthulde het Japanse bedrijf de prijs van PSVR. Deze kost $399,-  (€399,-) maar dan wel zonder de benodigde PS Camera. Zonder de camera functioneert de headset niet.

De bundel bevat de HMD, de camera, Move controllers en een game, en kost $499,-. Voor de duidelijkheid: hier zit dan nog geen PS4 bij.

Op dit moment weten we nog niet of er een Europese evenknie van verschijnt, maar het zou ons verbazen als dat niet zo is. Gezien Sony’s prijs-conversie van de headset verwachten we dat de Europese PSVR bundel rond de €499,- zal kosten. We updaten dit bericht als we daar bevestiging van hebben.

Update Sony laat weten dat er op dit moment geen plannen zijn om de VR bundel ook in Nederland op de markt te brengen.
 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php:427 Stack trace: #0 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(235): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/classes/class-bp-component.php(547): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/classes/class-bp-settings-component.php(216): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(525): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(143): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(60 in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php on line 427