Hack: Oculus exclusieve games speelbaar op Vive

Een gebruiker op Reddit heeft een manier gevonden om de Oculus exclusieve titels Lucky’s Tale en Dreamdeck te spelen op de Vive. 

Deze methode is op eigen risico!

Tot nu toe waren deze (en andere) titels exclusief verkrijgbaar op Oculus Home én draaiden ze alleen op de Rift. Dit tot frustratie van Vive gebruikers. Nu is er echter een hack die het mogelijk maakt om Lucky’s Tale en Dreamdeck op Vive te draaien, en waarschijnlijk ook een aantal andere spellen. Om de spellen op je Vive aan de praat te krijgen moet je een patch installeren over de installatie van de spellen heen.

Aangezien het om een hack gaat zonder officiële ondersteuning is het belangrijk om te weten dat dit op eigen risico is. Wij staan niet in voor mogelijke gevolgen als je deze methode toepast.

Als deze waarschuwing je niet afschrikt, kijk dan hier voor de de hack.

Update

Oculus heeft inmiddels gereageerd op het verschijnen van deze hack:

Dit is een hack en wij keuren dit af. Gebruikers kunnen verwachten dat gehackte software niet blijft functioneren. Updates van de software en ons platform zullen naar verwachting gehackte software niet meer laten werken.

Heb je de hack geprobeerd? Wat zijn je ervaringen? Laat het weten in de reacties!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php:427 Stack trace: #0 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(235): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/classes/class-bp-component.php(547): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/classes/class-bp-settings-component.php(216): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(525): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(143): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(60 in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php on line 427