Lenzen op scherpte voor VR headsets

De makers van VR Covers willen via een (nu al succesvolle) Kickstarter campagne lenzen op scherpte leveren voor VR Headsets.

Wie een bril draagt moet daar de headset overheen proberen te krijgen

Op dit moment worden zowel Vive als Rift (en waarschijnlijk ook PSVR) geleverd met gewone lenzen. Wie dus een bril draagt moet daar de headset nog eens overheen proberen te krijgen. Dit kan zeer oncomfortabel zijn en er is altijd het risico dat de lenzen van de bril krassen op de lenzen van de headset.

De VR Lens Lab lenzen zijn speciaal ontworpen om in de VR headset te klikken. Voor zowel Vive als Rift zijn daar speciale oplossingen voor bedacht. Het is daarom bij bestellen ook van belang om het juiste type te kiezen. Een set kost volgens de Kickstarter pagina €19,- exclusief verzendkosten.

VR Lens Lab belooft in eerste instantie alleen standaard geslepen lenzen. Wie een speciaal recept heeft kan deze volgens de video op de kickstarter site zelf laten slijpen door de eigen optometrist. In een latere fase wil het bedrijf ook zelf op maat lenzen maken, maar zegt dat dit per geval bekeken moet worden.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php:427 Stack trace: #0 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(235): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/classes/class-bp-component.php(547): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/classes/class-bp-settings-component.php(216): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(525): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(143): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(60 in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php on line 427