EVE Valkyrie niet langer gratis bij Rift pre-order

Het spel EVE Valkyrie wordt niet langer gratis bij de Rift geleverd. Het spel was tot voor kort een bonus voor ieder die de VR headset bestelde, samen met het platformspel Lucky’s Tale.

Wie nu de bestelpagina aanklikt ziet alleen nog Lucky’s Tale bij de bestelling. Vandaag werd ook bekend dat EVE Valkyrie naar HTC Vive komt. Hiermee is de game straks beschikbaar voor alle grote VR headsets (Rift, Vive en PSVR).

Wie al een Rift heeft besteld heeft overigens uiteraard nog steeds recht op een exemplaar van de game

EVE Valkyrie is een space shooter. De speler zit in de cockpit van een ruimtejager en bindt de strijd aan met andere piloten, al dan niet computergestuurd. Het spel speelt zich af in hetzelfde universum als de MMO EVE Online, maar je hebt geen kennis van die game nodig om Valkyrie te kunnen spelen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php:427 Stack trace: #0 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(235): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/classes/class-bp-component.php(547): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/classes/class-bp-settings-component.php(216): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(525): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(143): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(60 in /home/hol21/domains/writeaboutvr.nl/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-component.php on line 427